Treningi stoj

Treningi stoj so vsak ponedeljek v terminu 20:15 – 21:30.


Za koga so treningi stoj?

Treningi stoj so namenjeni vsem, ki jih zanimajo stoje na rokah, kot tudi gibljivost in moč, ki sta potrebna za držanje stoj. Treningi so dostopni za vse nivoje znanja. Med treningom, bo Corey ugotovil primerne vaje za vsakega posameznika.

Vadeče učimo pravilne postavitve sklepov v stojah, strukturo treningov stoj. Učimo tudi kako strukturirati tovrsten trening, ter kako pristopiti k dolgoročni in naporni (a vseeno izpopolnjujoči in zabavni) poti. Cilj je naučiti vadeče do te mere, da znajo tudi sami trenirati in uživati v treningih stoj.

 

Kako je posamezen trening strukturiran?

Ogrevanje: Gibalni vzorci iz joge, veliko vaj za gibljivost, kjer se pravilno pripravimo na glavni del treninga.

Vaje za gibljivost: Poudarek je na predklonu, raznožnem predklonu in gibljivosti ramen.

Vaje za moč: Specifične vaje za moč, ki je potrebna za držanje stoj na rokah.

Stoje na rokah: Stoje vadimo v različnih položajih, z dodanimi gibanji. Delamo na temu, da tvoje držanje stoje ne bo več prepuščeno sreči, ampak da boš lahko suvereno držal stojo dlje časa. Na koncu vedno naredimo maksimalno držo stoje ob steni za delo na vzdržljivosti.

Ohlajanje: Na koncu dodamo vaje, ki nas sprostijo, kot so blagi raztegi in visenja.

Na treningih je veliko dela v parih, kjer en v paru dela stoje, drugi ga pa pazi in varuje pri izvedbi novih vaj.

Corey Leighton

V želji po življenju pustolovščine sem pred mnogimi leti prodal svoje premoženje in zapustil Združene države Amerike. Med svojimi svetovnimi potovanji po svetu sem odkril umetnost stoj na rokah in nato svet, v katerem sem želel izraziti in komunicirati – cirkus.

Nato sem začel svoje profesionalno usposabljanje na “Akademiji za cirkus in uprizoritvene umetnosti” (Nizozemska), nato pa sem se preselil in diplomiral na “Instituto Nacional de Artes do Circo” (Portugalska).

Kot umetnik uporabljam stoje na rokah, gledališče, poezijo in ples kot svoja orodja za komuniciranje in ustvarjanje vesolja, v katerega vabim vse.

 

PRIPRAVLJEN/A NA NOV ZAČETEK?

Kontaktiraj nas in se dogovori za svoj prvi obisk našega gyma.

Call Now Button