Lenart Dolar

Cilj mi je ljudem privzgojiti zdrav odnos do lastnega telesa preko celostnega gibanja in jim pokazati, da stvari morda niso tako kompleksne, kot se kdaj zdijo na prvi vtis.

O meni

O meni

Dipl. kineziolog, magistrski študent kineziologije
inštruktor nordijskega teka
gorski vodnik
vaditelj gimnastike

Sem Lenart Dolar, diplomiran kineziolog ter študent magistrskega programa kineziologije fakultete za šport v univerzi v Ljubljani. Po končani gimnaziji sem se odločil za študij kineziologije, saj me je že od nekdaj zanimalo človeško gibanje v vseh pogledih. Sam sem se preizkusil v mnogih športih, od smučarskih skokov, do brazilskega jiu-jitsuja in tudi bolj običajnih športov, kot sta nogomet in košarka. Velik del moje pozornosti je pritegnila akrobatika. Za sabo imam več kot 6 let izkušenj z nastopanjem v akrobatski skupini Dunking Devils, kjer sem prišel tudi do naziva svetovnega prvaka v ekipi. Krajši čas sem pa tudi trener za zabijanje v skupini. Sam se najraje učim novih gibanj ter izpopolnjujem že znane. Menim, da je prav, da se vsi nenehno učimo!

Meni pa je cilj svojim strankam, poleg sestavljanja optimalnih programov, nuditi tudi svoje znanje, ki sem ga nabral skozi vsa športna leta.

Sem sproščen, odprt in nasmejan, vedno pripravljen pomagati. V svojem prostem času se najraje družim s kolegi, z veseljem igram računalniške igrice, poslušam raznovrstno glasbo, kot pa tudi zahajam v naravo, zlasti v hribe.

Postani član VitalGym družine
PRIJAVITE se na brezplačen uvodni posvet

Veselimo se srečanja z vami

Call Now Button